Firma Alti

Oprogramowanie
Więcej...
Outsourcing
Więcej..
Integracja
Więcej..
Wdrożenia
Więcej..
Strefa klienta
Więcej..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Oprogramowanie
  • Outsourcing
  • Integracja
  • Wdrożenia
  • Strefa klienta

Zestawy Systemowe

  • Highlight top headlines without taking up a lot of vertical space. This particle is perfect for breaking news and important information.
    Give your content a clean, organized look by splitting it into elegant, easy-to-navigate tabs.
    Showcase images and headline your biggest features with this gorgeous, simple particle.
    Create clean, modern pricing tables that enable you to compare features and offerings from different pricing categories. Perfect for e-commerce.
    Create lists with expanding and contracting line items with ease. The Accordion particle makes it easy to maximize your available space.
    Showcase your images in a modern, dynamic way with this particle.
  • The Layout Manager features an infinitely simple drag-and-drop interface, enabling you to edit your layout from your desktop, laptop, or tablet.
    Add particles directly to your layout with drag-and-drop simplicity.
    Give each section of your page a unique look by applying classes directly using the Layout Manager.
    Give a section one, two, or twenty rows! Fill them with particles and module positions to your heart’s desire. There is really no limit to what you can do with Gantry 5’s Layout Manager!
MAR 03, 2016
About Photon
All demo content is for sample purposes only, to represent a live site.
Note: Photon is built on the latest version of the Gantry 5 Framework.
Gantry 5 Framework
Particles System
Layout Manager
Menu Editor

Informacja dotycząca przetwarzania

danych osobowych

 
 

Informujemy, że:

1. Administratorem Państwa danych jest Firma Alti. z siedzibą przy ul. Reja 4, w Żukowie (kod pocztowy: 83-330), Tel 58 685 85 03, adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

2. Celem przetwarzania i dostępu do danych jest obsługa umów ( nadzoru autorskiego , administracji sieci komputerowej, licencyjnej ) oraz usług z nimi powiązanych,

3. Zgodnie z obowiązującym na dzień dzisiejszy prawem przysługuje Pani/Panu/ Firmie prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

4. Podanie przez Pana/Panią/ Firmę danych jest dobrowolne, lecz wymagane do zawarcia lub wykonania umowy z Firmą Alti .

5. W przypadku braku zgody na podanie danych, niemożliwe będzie wykonywanie usług w ramach umów a także wykonywania usług z nimi powiązanych.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana/Firmę nie będą udostępniane podmiotom trzecim niezwiązanym z Firmą Alti . Odbiorcami danych będą tylko zleceniobiorcy Firmy Alti i instytucje upoważnione z mocy prawa, dla których dostęp jest niezbędny do wykonania umowy.

7. Dane udostępnione przez Panią/Pana/Firmę nie będą podlegały profilowaniu.

8. Jako administrator Pana/Pani/Firmy danych nie mamy zamiaru przekazywać tych danych osobowych do państwa trzeciego ani żadnej organizacji międzynarodowej.

9. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym został zrealizowany ostatni kontakt z Firmą ALTI .

 

piątek, czerwiec 10, 2016 Tomek News 580
Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych
piątek, czerwiec 10, 2016 Tomek News 5975
Wszystkie aplikacje Firmy ALTI sa zgodne z JPK. W ramach integralności jest także dostępna aplikacja łącząca JPK.

Żukowo Office, PL 

+ 48 58 685 85 03